pettegolezzi

Monday, October 05, 2009

Mooie dagen in september.

Ingrid en ik, wij genieten sinds dit schooljaar allebei van een halftijdse lesopdracht.

We hebben, zoals gevraagd, samen dezelfde dagen vrij hetgeen perspectieven opent bij het invullen van de vrijgekomen tijd.

Het voorbereiden van de lessen wordt nu snel afgewisseld met het voorbereiden van de uitstapjes in de lange weekends.

Voor de eerste uitstap, tijdens de heerlijke nazomer in september, zochten we het niet te ver.

Vorig jaar verkenden we reeds de mooie oostelijke omgeving van Eindhoven, dus nu werd het opnieuw een weekendje fietsen in de noord brabantse heide nabij Eindhoven, maar dan aan de westrand.

Prachtige geasfalteerde fietspaden door de heide, uitstekende voorzieningen, veel fietscafés maar af en toe toch ook verwarrende aanduidingen.

We verbleven te Veldhoven in een oud nonnenklooster omgebouwd als prachtig NH hotel met zwembad en fietsverhuur. Kijk maar eens even op : www.hotels.nl/nl/veldhoven/nh/


Maandag 21 september maakten we een pittige marathonfietstocht langsValkenswaard tot de abdij van Achel aan de belgische kant van de grens. Prachtig!

1 Comments:

At 3:14 AM, Blogger Marrek O'Polo said...

Met veel vreugde en een quasi onmeetbare blijheid in het hart neem ik kennis van deze heropstart Uwer blogactiviteit. Het zal mij een groot plezier zijn om regelmatig in Uw schrijfsels te grasduinen ofte te zandstuiven. Veel groeten en knuffels voor U en Uw Ingritta.
Eerlijk verdelen!

 

Post a Comment

<< Home